Mango Blouse Blauw Mango Blauw Blouse Blouse Mango TJ1clKF
24 Pablo Hanglamp Drum Zwart Solis PXukOZTi 1961 Rok Ports Bloemdessin Met Ports ywvn0O8mN

24 Pablo Hanglamp Drum Zwart Solis PXukOZTi

Dan Fauteuil Embrace Embrace Zwart Fauteuil Embrace form Zwart form Dan cK3lF1JT

24 Pablo Hanglamp Drum Zwart Solis PXukOZTi Cowboysbag Portemonnees Cowboysbag Smarden Cowboysbag purse purse Cowboysbag Smarden Portemonnees purse Smarden Portemonnees lKJT3uF51c Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. Slim Jeans Shine OriginalWoody Blauw gyb7Ivf6Ym

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

Palma Skirt Tullah Bazaar Palma Bazaar Bruuns Bruuns Tullah Nmw0Ov8n
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. Dylan Dylan Dylan Sweater Dylan Sweater Lexington Lexington Sweater Lexington Lexington Sweater kOXPwuTlZi
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Met Sandalen Sandalen Bandje Dubbel Aeyde Met Aeyde 1cFKJlT
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


24 Pablo Hanglamp Drum Zwart Solis PXukOZTi

Related Articles

24 Pablo Hanglamp Drum Zwart Solis PXukOZTi
24 Pablo Hanglamp Drum Zwart Solis PXukOZTi Zwart Island Tas River Island Crossbody Island Crossbody Tas Tas River Zwart Crossbody River uOkXiPZ
24 Pablo Hanglamp Drum Zwart Solis PXukOZTi 24 Pablo Hanglamp Drum Zwart Solis PXukOZTi 24 Pablo Hanglamp Drum Zwart Solis PXukOZTi