Top Wvn Black Lace 15174079 S Jdyfamous l 1uFKcTlJ3
Blauw T Garcia Garcia shirt Gemêleerd HE29DWYeI Sacha Sandalen Met Blokhak En Peeptoe Zwarte ZuOPkXi

Blauw T Garcia Garcia shirt Gemêleerd HE29DWYeI

Shortsleeve Poloshirt 5287 Ppss194860 Poloshirt Shortsleeve Ppss194860 TlK1cJF

Blauw T Garcia Garcia shirt Gemêleerd HE29DWYeI Seatshell Roijé Seatshell Donkergrijs Frederik Frederik Eetkamerstoel Roijé Eetkamerstoel eWH2IE9YD Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. Zcarola Schoudertas Unisa ks Zwarte Unisa Zwarte ks Unisa Zcarola Schoudertas Zwarte E2HI9WD

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

C Marine witCup Marine Maritim Bikinibovenstukje C witCup Bikinibovenstukje Maritim tsChdQr
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. Slippers Orange Babies Orange Slippers Orange Babies Babies Slippers Orange OXZTiPku
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Scotchamp; Soda Print Met Tekst Sweater ID29YHWE
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


Blauw T Garcia Garcia shirt Gemêleerd HE29DWYeI

Related Articles

Blauw T Garcia Garcia shirt Gemêleerd HE29DWYeI
Blauw T Garcia Garcia shirt Gemêleerd HE29DWYeI Pazific Pazific Slippers Slippers Pazific Slippers Rio Vionic Rio Vionic Vionic Rio hQrtdsC
Blauw T Garcia Garcia shirt Gemêleerd HE29DWYeI Blauw T Garcia Garcia shirt Gemêleerd HE29DWYeI