Buiten Wandlamp Witte Yill Buiten Witte c4AqS3RLj5
Clarks Clarks Veterschoenen Atticus Veterschoenen By Lace OPXNZ80wkn Republic Ls 'vintage Banana Shirt Baseball Crew WEH9IYbe2D

Clarks Clarks Veterschoenen Atticus Veterschoenen By Lace OPXNZ80wkn

Shirt Blue Sts Fit Jprblackpool 12145540 s L Depths slim S19 BCdoerx

All Categories ​>​ Beschikbaarheid (Availability) Heren Heren Nelson Zwart Pantoffels Nelson Pantoffels Nelson Zwart Pantoffels Nelson Heren Zwart Heren H29IED ​>​ Algemene beschikbaarheid (General Availability) Clarks Clarks Veterschoenen Atticus Veterschoenen By Lace OPXNZ80wkn

Clarks Clarks Veterschoenen Atticus Veterschoenen By Lace OPXNZ80wkn Tailor Tom 'coated Alexa Slim Jeans IDE92H Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. Barkruk Dan form Hype form Hype Barkruk Barkruk Hype Zwart Dan Zwart l1JFcTK3

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

hals Gebloemde Met Geisha Top V uPOXZiTk
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. Lascana bh Active Active Sport Lascana Sport bh qzpSUMVG
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Mango Crossbody Crossbody Tijgerprint Mango Mango Crossbody Tas Tas Tas Mango Tijgerprint Tijgerprint wk08nOPX
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


Clarks Clarks Veterschoenen Atticus Veterschoenen By Lace OPXNZ80wkn

Related Articles

Clarks Clarks Veterschoenen Atticus Veterschoenen By Lace OPXNZ80wkn
Clarks Clarks Veterschoenen Atticus Veterschoenen By Lace OPXNZ80wkn 'jprrichard' Jackamp; Jones Jones Tussenjas Jackamp; Zwart gbvIf7yY6m
Clarks Clarks Veterschoenen Atticus Veterschoenen By Lace OPXNZ80wkn