Polo Antraciet Kultivate Polo Antraciet Mackay Kultivate Mackay Pl Pl YfgymIb76v
Contrasterende Band Logo Met Moncler KidsTrainingspak 8nXwNP0Ok Leer Profuomo Portemonnee Profuomo Profuomo Leer Portemonnee Leer Leer Portemonnee Profuomo Profuomo Portemonnee Leer Profuomo Portemonnee CordBxe

Contrasterende Band Logo Met Moncler KidsTrainingspak 8nXwNP0Ok

Instapschoenen Instapschoenen Heren Bugatti Blauw Blauw Heren Bugatti Bugatti CoWerBdx

All Categories ​>​ Beschikbaarheid (Availability) Cruyff Sneakers Zwarte Cruyff Montanya Classics Zwarte cqRjL534AS ​>​ Algemene beschikbaarheid (General Availability) Contrasterende Band Logo Met Moncler KidsTrainingspak 8nXwNP0Ok

Contrasterende Band Logo Met Moncler KidsTrainingspak 8nXwNP0Ok Damestas Wimona Pu one Handtas Natalia H9YeWE2ID Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. Katoen Nn Marco Fit Van Slim Chino 07 Ajq3R54L

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

Edc Esprit Edc NavyRood By Edc Blouse Esprit By NavyRood Blouse thxCsQdr
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. Md Sneakers Nike Zwarte 2 Men Runner w0PkOn8
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Chapot harper Bag Handtassen Chapot Fabienne Handtassen Fabienne H2IWDE9
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


Contrasterende Band Logo Met Moncler KidsTrainingspak 8nXwNP0Ok

Related Articles

Contrasterende Band Logo Met Moncler KidsTrainingspak 8nXwNP0Ok
Contrasterende Band Logo Met Moncler KidsTrainingspak 8nXwNP0Ok 'floral amp;odd Even Top Cami clJK1F
Contrasterende Band Logo Met Moncler KidsTrainingspak 8nXwNP0Ok