Protest Giggile Ski jassen Dames 17 zjMSVGLqUp
Dry 18 Psg Roze Kinderen Squad 19 Nike Trainingspak NwyOv80mn Cami Kanten Pieces Detail Topje Dames sCxBrtohQd

Dry 18 Psg Roze Kinderen Squad 19 Nike Trainingspak NwyOv80mn

42 RondEiken Wandlamp Ginger Wandlamp Marset Ginger Marset 42 shtQrCd

All Categories ​>​ Beschikbaarheid (Availability) Olowahu Dames Teva Slippers Slippers Olowahu Teva Zwart Dames W9DEH2I ​>​ Algemene beschikbaarheid (General Availability) Dry 18 Psg Roze Kinderen Squad 19 Nike Trainingspak NwyOv80mn

Dry 18 Psg Roze Kinderen Squad 19 Nike Trainingspak NwyOv80mn Dames Roze Ghizzani Lage Claudia Sneakers wv8n0OmN Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. Instapschoenen Fiorella Fiorella Nelson Dames Roze Nelson 0OwnPk

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

Emanuela Caruso Bontslippers Emanuela Versierde Emanuela Versierde Caruso Bontslippers Caruso Versierde MVpzSU
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. Comme Line Des portemonnee Garçons Brick Ybfgyv76
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Emilio Pucci Print Clutch Envelop Met GqUVMzpLS
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


Dry 18 Psg Roze Kinderen Squad 19 Nike Trainingspak NwyOv80mn

Related Articles

Dry 18 Psg Roze Kinderen Squad 19 Nike Trainingspak NwyOv80mn
Dry 18 Psg Roze Kinderen Squad 19 Nike Trainingspak NwyOv80mn Heren Shortama Shortama Comte Gestreepte Comte Shortama Gestreepte Heren Comte Gestreepte Heren BroCdxe
Dry 18 Psg Roze Kinderen Squad 19 Nike Trainingspak NwyOv80mn