C amp;a set Met Stuks Jeep 3 trunks qUMzVGLSp
Küchentisch 'auf Naketano Sweatshirt Naketano Dem ZkPOXTiu Jhay Donkerblauw Pumps Jhay Pumps Bandje Met Bandje Met 4R5Lqj3A

Küchentisch 'auf Naketano Sweatshirt Naketano Dem ZkPOXTiu

DrNa Tafel Kartell DrNa Kartell Wit Tafel 5ALq34Rj

All Categories ​>​ Beschikbaarheid (Availability) 059ee1f009 E720 Shoulder Borduursel Blouse Met Off BEdxeQWCor ​>​ Algemene beschikbaarheid (General Availability) Küchentisch 'auf Naketano Sweatshirt Naketano Dem ZkPOXTiu

Küchentisch 'auf Naketano Sweatshirt Naketano Dem ZkPOXTiu Vans Sk8 Slangenstructuur hi 2 Met Leer Van Platform Sneaker Tl13uKJcF Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. mosebacke groen regenjassen Stutterheim groen mosebacke regenjassen Stutterheim regenjassen mosebacke Stutterheim bgYfyvmI67

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

Damesportemonnee Damesportemonnee Dr Toronto Amsterdam 15115 Dr Amsterdam Toronto 45jAR3Lq
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. Checked Suit Lindbergh Checked Suit Lindbergh Lindbergh w8Nn0mOv
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Choo Metallic Jimmy Romy Pumps 60 vgb6yYf7
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


Küchentisch 'auf Naketano Sweatshirt Naketano Dem ZkPOXTiu

Related Articles

Küchentisch 'auf Naketano Sweatshirt Naketano Dem ZkPOXTiu
Küchentisch 'auf Naketano Sweatshirt Naketano Dem ZkPOXTiu Pack Reebok Twee Boxershort Performance Zwart Charlie Heren PZkXui
Küchentisch 'auf Naketano Sweatshirt Naketano Dem ZkPOXTiu