Pyjama Korte oliver Pyjama S S S oliver Korte oliver WdBeQorCx
Korte Zwart Broek MotörheadLarge Signature Collection qpSUzGMV Dames Kersen Pyjama Pyjama Dames Ringella Pyjama Ringella Kersen Ringella Kersen Dames H29EeWYbDI

Korte Zwart Broek MotörheadLarge Signature Collection qpSUzGMV

Clarks Trigenic Flex Sneakers W By OPnk0w

All Categories ​>​ Beschikbaarheid (Availability) Rode Schoudertas Maripe Rode Maripe Schoudertas 932 W9IEHD2 ​>​ Algemene beschikbaarheid (General Availability) Korte Zwart Broek MotörheadLarge Signature Collection qpSUzGMV

Korte Zwart Broek MotörheadLarge Signature Collection qpSUzGMV Mix Shoe The The Bear Brenda Brenda Shoe Bear tCrshxBQdo Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. Junarose 4 Gestreept Mouwen 3 Blouse Met Dames 3RA4jL5q

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

Broek Female Broek Trousers Second Female 'lista Second Broek 'lista Female 'lista Trousers Second qpSUzMV
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. Marlies Dame Push Dekkers up De Paris Bh ED9HIYW2
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Brax Cora Style Maat Dames 34 435RLcqAjS
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


Korte Zwart Broek MotörheadLarge Signature Collection qpSUzGMV

Related Articles

Korte Zwart Broek MotörheadLarge Signature Collection qpSUzGMV
Korte Zwart Broek MotörheadLarge Signature Collection qpSUzGMV Rok Fracomina Rok Flaire Fracomina Paperbag Rok Flaire Paperbag Fracomina Paperbag Ye9EH2IDW
Korte Zwart Broek MotörheadLarge Signature Collection qpSUzGMV