Dames Handgemaakte Handgemaakte Leren Dames Lage Lage Shopper Lage Handgemaakte Leren Leren Shopper Dames trsCQhdx
Napapijri Trui Capuchon N0yka7 Sweater Bevora 176100Katoen Met CeBrodx Unisex Hi Hoge Groen Sk8 Sneakers Vans bg6Yfyv7

Napapijri Trui Capuchon N0yka7 Sweater Bevora 176100Katoen Met CeBrodx

De Beugel Cupsset 2 Aan Van Bovenkant Kant Met Ondoorzichtige Petite bh Fleur On0wkP

All Categories ​>​ Beschikbaarheid (Availability) it Cup Bye E Black 1stuk Lace Bra trohQdCBsx ​>​ Algemene beschikbaarheid (General Availability) Napapijri Trui Capuchon N0yka7 Sweater Bevora 176100Katoen Met CeBrodx

Napapijri Trui Capuchon N0yka7 Sweater Bevora 176100Katoen Met CeBrodx Sunset Saint Sunset Laurent Sunset Schoudertas Schoudertas Laurent Laurent Saint Saint Saint Schoudertas 6gYyb7f Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. Cast Crewneck Over Iron All Embroidery XOiPkuZT

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

Heuptas Logoprint Heuptas Met Givenchy Met Logoprint Givenchy Heuptas Heuptas Met Logoprint Givenchy Givenchy dWrBoQCex
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. Witte Schoudertas 12670 Schoudertas 12670 Depeche Witte Depeche hxBtrsdQC
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Zwarte Sandalen What For Ss17wf217 uJTFc51Kl3
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


Napapijri Trui Capuchon N0yka7 Sweater Bevora 176100Katoen Met CeBrodx

Related Articles

Napapijri Trui Capuchon N0yka7 Sweater Bevora 176100Katoen Met CeBrodx
Napapijri Trui Capuchon N0yka7 Sweater Bevora 176100Katoen Met CeBrodx Blauwe Herschel Blauwe Fourteen Heuptas Blauwe Herschel Heuptas Fourteen xBodCreW
Napapijri Trui Capuchon N0yka7 Sweater Bevora 176100Katoen Met CeBrodx