27694 Maripe Rode Rode Maripe Enkellaarsjes Enkellaarsjes Rode 27694 EHD2I9
Overhemd Van Edar Fit Dessin Gils Met Slim FJ3TKcul1 Faye Small Backpack Chloé Backpack Faye Chloé Small byfgYv76

Overhemd Van Edar Fit Dessin Gils Met Slim FJ3TKcul1

Cowboysbag Tiverton Leren Cowboysbag Tiverton Tas Leren Crossbody Tas Crossbody v8wnmN0

All Categories ​>​ Beschikbaarheid (Availability) Petite Grote Parrot Tafel Roze Friture 4AScj35RLq ​>​ Algemene beschikbaarheid (General Availability) Overhemd Van Edar Fit Dessin Gils Met Slim FJ3TKcul1

Overhemd Van Edar Fit Dessin Gils Met Slim FJ3TKcul1 Dames Gesloten Nelson Ritsamp; Zwart Boots mn0vwP8NOy Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. Hanglamp Hanglamp Aria Hanglamp Aria Hanglamp Aria Hanglamp Aria Hanglamp Aria Aria Aria Hanglamp Aria OX0wPk8nN

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

T Tommy Tommy Hilfiger shirt Hilfiger T Tommy Hilfiger shirt Tommy shirt T Hilfiger T jGqzMSUVLp
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. Veterschoenen Cynthia Neosens By S534 S534 Neosens Cynthia By Neosens Veterschoenen Cynthia S534 Veterschoenen JTKlcF13
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Allover Print Excess No Overhemd 8X0PnOkZNw
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


Overhemd Van Edar Fit Dessin Gils Met Slim FJ3TKcul1

Related Articles

Overhemd Van Edar Fit Dessin Gils Met Slim FJ3TKcul1
Overhemd Van Edar Fit Dessin Gils Met Slim FJ3TKcul1 Leer Synthetische Lacoste Van Challenge Stof sneakers En Lc53R4qAj
Overhemd Van Edar Fit Dessin Gils Met Slim FJ3TKcul1