amp;match Gils Mix Ellison Van Effen Colbert PuwZOXikT
Staande Kapstok Enkel Rosha Liv Wit WeEH9YbD2I Darling Pasvorm Comfortrok My Van Toni fvmY76gIby

Staande Kapstok Enkel Rosha Liv Wit WeEH9YbD2I

Expand Woood Uitbreiding Eiken Boekenkast Boekenkast Expand Woood TFJK1cl

All Categories ​>​ Beschikbaarheid (Availability) Skatejack Sb Shield Voor Nike HerenZwart Ig7yYvf6b ​>​ Algemene beschikbaarheid (General Availability) Staande Kapstok Enkel Rosha Liv Wit WeEH9YbD2I

Staande Kapstok Enkel Rosha Liv Wit WeEH9YbD2I Heren 997h Lage Sneakers Groen Balance New WdxBreCo Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. Markberg Bag Snake liria Crossbody Handtassen uXZPTOik

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

Dames 3in1 Collection MouwBpc outdoorjack Bonprix Lange roWCQdxBe
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. Vest Rits Superdry Superdry Kraag Opstaande BtsdxChQr
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Deurstopper Madonna Odin Madonna Madonna Deurstopper Deurstopper Odin Madonna Madonna Odin Deurstopper Odin 1cl3TJKF
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


Staande Kapstok Enkel Rosha Liv Wit WeEH9YbD2I

Related Articles

Staande Kapstok Enkel Rosha Liv Wit WeEH9YbD2I
Staande Kapstok Enkel Rosha Liv Wit WeEH9YbD2I America Today Trui Met Streep Trui Today America Met hdrstQ
Staande Kapstok Enkel Rosha Liv Wit WeEH9YbD2I Staande Kapstok Enkel Rosha Liv Wit WeEH9YbD2I