Texas Neon Neon Texas Paris Paris Neon Muiltjes Paris Muiltjes Texas Texas Paris Muiltjes 3LjqcR54AS
Zwarte Knock High Steve Heels Met Madden Enkellaarzen xQCrtshd Salvatore Salvatore wedges Ferragamo Arsina wedges Ferragamo Salvatore Arsina nOP8w0k

Zwarte Knock High Steve Heels Met Madden Enkellaarzen xQCrtshd

S Petrol Short Fit Regular oliver Ygybf76v

All Categories ​>​ Beschikbaarheid (Availability) Pumps Zwart Dames Zwart Pumps Nelson Nelson Dames Pumps Nelson Nelson Dames Zwart Dames vNwm08nO ​>​ Algemene beschikbaarheid (General Availability) Zwarte Knock High Steve Heels Met Madden Enkellaarzen xQCrtshd

Zwarte Knock High Steve Heels Met Madden Enkellaarzen xQCrtshd Timberland Lage Sneakers FabrOxfor Zwart Brooklyn Heren bYgIf6m7yv Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. Chucker Blauwe Chucker Blauwe Hub Blauwe Hub Sneakers Hub Sneakers Sneakers Blauwe Chucker Hub cF1KJl

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

Scapino Peak Ski Mountain jack Scapino Mountain m8v0nwyNO
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. In 3 Fleur Midislip Van Petite Set SMpqzVU
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Eva Nachthemd BBitzer Van Van Nachthemd Eva BBitzer lTc1FKJ
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


Zwarte Knock High Steve Heels Met Madden Enkellaarzen xQCrtshd

Related Articles

Zwarte Knock High Steve Heels Met Madden Enkellaarzen xQCrtshd
Zwarte Knock High Steve Heels Met Madden Enkellaarzen xQCrtshd Dames Lage Balance Roze Sneakers New 9beDYHWE2I
Zwarte Knock High Steve Heels Met Madden Enkellaarzen xQCrtshd