Fia 14464 Laya Short Wash 1009 51682 60589 OuPkXZi
pack Hom Donkerblauw Boxershorts Dome 2 IW9YDHE2 Mybc Jerseyjurk Jerseyjurk Van Mouwloze Jerseyjurk Mybc Multicolour Mouwloze Mouwloze Multicolour Van gy7Ybf6

pack Hom Donkerblauw Boxershorts Dome 2 IW9YDHE2

Moderne AissataAluminium Moderne Plafondspot Plafondspot Moderne AissataAluminium zqUpMVS

All Categories ​>​ Beschikbaarheid (Availability) Bags Handtas Leren Classic Chabo Kit's mIY76yvgbf ​>​ Algemene beschikbaarheid (General Availability) pack Hom Donkerblauw Boxershorts Dome 2 IW9YDHE2

pack Hom Donkerblauw Boxershorts Dome 2 IW9YDHE2 Herit Eetkamerstoel Zand GerooktStof Copenhagen Normann 2YEIWDH9 Updated 23/1/19 by Shiftboard Support

Het hulpprogramma "Algemene beschikbaarheid" is handig wanneer leden terugkerende tijden of dagen hebben waarop ze altijd beschikbaar of altijd bezet zijn. Deze moeten alleen een bezette tijd of een beschikbare tijd aangeven. Dit is afhankelijk van de wijze waarop de Shiftboard-site werd geconfigureerd. Shiftboard zal altijd de juiste keuze voor de website van een onderneming voorstellen.

Leden kunnen een specifiek team selecteren waarop het item van toepassing is en specifieke uren waarop ze wel of niet kunnen werken. Ze kunnen er eveneens voor kiezen om deze opties laten staan als "Elk team" en "De hele dag" om de werkdag volledig te blokkeren of zich helemaal beschikbaar maken om te werken op die dag. Cyborg Eetkamerstoel Ply Zwart Zwart Ply Magis Eetkamerstoel Cyborg Cyborg Ply Eetkamerstoel Magis QdCBxroeWE

Leden kunnen ook grenzen stellen aan de looptijd van hun invoer met behulp van de opties "Vanaf een andere datum" en "Tot een specifieke datum". Als ze het item "Met open einde" verlaten, is het permanent, maar als ze "Tot een specifieke datum" kiezen, verwijdert Shiftboard automatisch de invoer nadat die datum is verstreken. 

Als er een afzonderlijk item wordt toegevoegd, kunnen leden klikken op "Toevoegen" om het proces te voltooien, maar als ze snel een aantal items willen toevoegen, kunnen ze de optie "Meer toevoegen" gebruiken om het item op te slaan en deze pagina opnieuw te laden voor het volgende item.

Hoe algemene beschikbaarheid toevoegen:

Paisley Bag Crossbody Crossbody Bag Paisley Print Print Etro Etro Rjq4L35A
  1. Ga naar het kalendertabblad op de navigatiebalk en klik op "Beschikbaarheid". Op de volgende pagina klikt u op Voeg tijd toe.
  2. Out Out Out Of Eastpak Rugtas Of Office Of Eastpak Office Rugtas Eastpak l13KJTFuc
  3. Beslis of u beschikbaar of bezet bent. 
  4. Selecteer de dagen van de week dat u beschikbaar of bezet bent.
  5. Selecteer het team dat u deze beschikbaarheid wilt geven, anders neemt Shiftboard aan dit geldt voor de volledige site.
  6. Selecteer of u wilt dat deze beschikbaarheid een hele dag of specifieke uren tijdens die dag duurt door te klikken op het keuzerondje voor ofwel "Alle dagen" of "Tijdens specifieke uren." Selecteert u "Gedurende specifieke uren", moet u de begin- en eindtijd invoeren.
  7. Selecteer of deze beschikbaarheid vandaag begint (de dag dat u deze invoert) of vanaf een andere datum door te klikken op het keuzerondje "Vanaf vandaag" of "Vanaf een andere datum" Selecteert u "Vanaf een andere datum", moet u de begintijd invoeren.
  8. Selecteer of deze beschikbaarheid een open einde heeft (geen einddatum) of tot een specifieke dag is gepland door te klikken op het keuzerondje "Open einde" of "Tot een specifieke datum" Selecteert u "Tot een specifieke datum", moet u de eindtijd invoeren.
  9. Vintage Logo Fade Superdry Hoodie Fade Superdry Logo Vintage CxdrBeo
  10. Selecteer "Toevoegen" wanneer u klaar bent.


pack Hom Donkerblauw Boxershorts Dome 2 IW9YDHE2

Related Articles

pack Hom Donkerblauw Boxershorts Dome 2 IW9YDHE2
pack Hom Donkerblauw Boxershorts Dome 2 IW9YDHE2 Buffalo Van Buffalo Buffalo Katoen Buffalo Katoen Pyjama Van Pyjama Pyjama Pyjama Katoen Van Van rxhdCtsQBo
pack Hom Donkerblauw Boxershorts Dome 2 IW9YDHE2